Давид та Діана мають прогресуючі хвороби. Матір дітей звертається за допомогою до небайдужих рівнян.

На сторінку телеканалу "Рівне 1" у соціальні мережі facebook жінка написала наступне: 

"Я жителька м. Рівного Блащук Оксана. Мій чоловік Блащук Михайло - інвалід першої групи, хворіє рідкісним, швидкопрогресуючим захворюванням: спіноцеребелярна атаксія (атрофія мозочку), непрацездатний і повністю прикутий до візка вже 7 років. Ми виховуємо трьох діток:

Діана має 20 років (інвалідність з 15 років), Настя 14 років, і синочку Давиду 8 рочків.

У Діаночки таке ж як і у батька, важке прогресуюче захворювання: спіноцеребелярна атрофія мозочку, порушення координації рухів, часті падіння і травмування ніг, атрофія м'язів, але її ще можна врятувати від інвалідного візка. Ми лікуємо і проходимо реабілітації постійно і безперервно.

У Давида наслідки тубоотиту, парезу обличчя, відсутність імунітету, минулої зими він перехворів 10 разів бронхітом.

Давид переніс парез обличчя внаслідок невдалого проколу барабанної перетинки. Далі було оперування, і ускладнення - дитина 6 годин не виходила з наркозу. Він перестав перевертатись, повертати голівку. Відставав від однолітків в розвитку на рік часу. Давида постійно лікували, і час від часу проходимо реабілітації. Зараз хлопчик розвивається згідно віку, але через відсутність іммунітету, постійно хворіє з ускладненнями. Середня наша 14- річна донечка Настуня має гіперінсулінізм, через вродженний аутоімунний тіріоїдит.

***

На даний час необхідне медикаментозне лікування Діанки, проведення мембранного плазмаферезу, гормоно терапія, іммуннопідримуюча терапія в стаціонарі.


Термінова реабілітація обох дітей: і Давида, і Діани.
Сума на лікування 40 000 грн.
Сума на реабілітацію разом із супроводом, проживанням і харчуванням, зі знижкою - 80 000 грн.
Ми вдячні будь-якій підтримці.

Допоможіть зберегти здоров'я Давида, врятувати Діанку від інвалідного візка."

Реквізити для допомоги: ПриватБанк 5167 9851 0008 4490. Блащук Оксана Віталіївна 0991656960