фото ілюстративне
Свята минули, пора повертатися у форму. Чимало рівнян задумуються, як скинути зайві кілограми, які набрали впродовж тривалих Новорічних свят. Тому наша Дарина Гапонюк дізнавалася, як схуднути без шкоди для здоров'я. Про це та більше, дивіться далі.

Смажена їжа, салати з майонезом та солодощі. Такі страви зустрінеш ледь не на кожному святковому столі. Та що робити коли, свята закінчилися, а вага збільшилася. Секретом виходу із святкових переїдань ділиться рівнянка Марія Груша. Дівчина каже, від їжі не відмовляється, просто вживає менш калорійну та здорову.

Додає, також варто багато рухатися, що й підтверджують фітнес-тренери. Кажуть, після свят кількість охочих скинути зайву вагу у спортзалі більшає. Для них тренери розроблять спеціальну програму для зниження ваги, зазвичай це кардіонагрузки. А результати залежать від бажання людини.

Через затяжні свята чимало рівнян було госпіталізовано з отруєннями, болями в шлунку, животі, тощо. А ті, у кого це було вперше швидко реабілітувалися, - кажуть медики.

Жінка додає, 70% схуднення людини залежить від харчування, а 30 від фізичних навантажень. Тому, для того, щоб схуднути потрібно їсти 5 разів на день, невеликими порціями, щоб організм не відкладав на потім. Зменшити кількість солодкої їжі та газованої води бо там велика кількість цукру. А щоб менше їсти - пити склянку води перед кожним прийомом продуктів. 

Дивіться також: 

 

У Рівному волонтери презентували фестиваль культур "Global Youth Fest`18" (ВІДЕО)