Фен-шуй - східна практика, яка допомагає правильно організовувати простір в своєму домі. Підібравши «правильну» колірну гаму для будинку з точки зору фен-шуй, ви зможете залучити більше удачі.

 Вибравши «правильне» колірне рішення в оформленні вашого будинку ви зможете допомогти позитивним енергетичним потокам вільно там циркулювати. Це добре позначиться на настрої всіх мешканців будинку. Також дана енергія приверне удачу в усі сфери життя, зробить вас щасливими в коханні і успішними в кар'єрі, допоможе у всіх важливих починаннях. У кожній з кімнат має бути свій особливий колір, що володіє своєю унікальною енергією.

10 секретів прибирання кухні, які допоможуть кожній господині

Спальня по фен-шуй

У спальні повинні переважати спокійні тони і нейтральні кольори. Одночасно можна використовувати не більше двох. Підійде будь-яке поєднання з темно-зеленого, темно-синього, сірого, темно-сірого і чорного. Але чорними можуть бути тільки підлоги. Сірі стіни допоможуть краще спати всім, хто має дуже насичене емоціями життя, зробить домочадців спокійнішими і врівноваженими. Такі тони допоможуть відволіктися від турбот швидше за все. Для емоційного перезавантаження найбільш підходящим буде поєднання чорного і сірого, а відновити себе після фізичних навантажень допоможе темно-зелений колір стін або підлоги.

Допускаються в спальні подружжя і червоні відтінки, якщо ви хочете внести в своє інтимне життя більше пристрасті і освіжити стосунки.

Як вибрати постільну білизну: з якої тканини краще?

Кухня по фен-шуй

На Сході вважають, що кухня - майже священне місце, так як там часто збираються всією сім'єю для прийняття їжі. Щоб спілкування домочадців було більш приємним, вибирайте світлі тони для кухні. Дозволяється поєднання відразу трьох і більше кольорів.

Підлоги можуть бути чорними або якогось світлого відтінку, а ось меблі і стіни повинні бути тільки світлими. Білі шпалери - відмінний вибір для великої родини. Найкращими будуть такі кольори, як бірюзовий, світло-сірий, жовтий, помаранчевий. Можна використовувати зелений або синій кольори при оформленні кухонних стін.

Вітальня по фен-шуй

У вітальні рекомендується оформлення стін в білих або дуже світлих сірих тонах у поєднанні з темною підлогою. Ця кімната повинна бути двокольоровою. Білий колір сприяє спілкуванню, конструктивному діалогу та пошуку компромісу. Темні підлоги для вітальні дуже важливі, тому що вони поділяють яруси.

Для зали хороший також бежевий колір або світло-коричневий, а також айворі. Яскраві кольори для вітальні експерти фен-шуй радять не робити, інакше кімната не буде давати вам відчуття спокою і гармонії. У вітальні дуже добре приймається і відправляється інформація, тому цілком можете використовувати темно-синій колір для підлоги або дуже блідий синювато-сірий відтінок для стін. І не забудьте розмістити в залі символи багатства і процвітання.

Як перевірити чи підходите ви один одному: сумісність закоханих