Сьогодні, 5 квітня, у Костопільському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулася перша відправка 16 призовників на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.

З вітальним словом до юнаків звернувся військовий комісар Костопільського РТЦК СП, майор Тарас Павлюк. Він зазначив, що військове братерство є запорукою дружніх відносин у майбутньому.

Олександр Бачук, голова Головинської сільської об’єднаної територіальної громади звертаючись до присутніх новобранців побажав їм міцного здоров’я та терпіння. Також від Головинської сільської об’єднаної територіальної громади було вручено пам’ятні подарунки.

З напутнім словом до майбутніх військовослужбовців звернувся настоятель Петро-Павлівського храму священний Володимир Челій та окропив їх свяченою водою.

Нагадуємо, що військовослужбовці строкової військової служби до виконання бойових завдань в зоні проведення АТО/ООС не залучаються.

Термін строкової служби для призовників становить 18 місяців, котрі мають вищу освіту та ступінь магістра, цей термін складає 12 місяців.

Про це повідомили на сторінці Костопільського районного ТЦК та СП.

Читайте також: З початку року на Рівненщині зафіксували 20 пожеж у природних екосистемах