Обвинувачення завершило розслідування - далі на ймовірного хабарника чекає суд.

Прокуратура області розслідувала факт одержання одним із сільських голів області неправомірної вигоди, яке поєднане із вимаганням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Колоденки розбилися насмерть двоє водіїв

У ході досудового розслідування встановлено, що сільський голова вимагав та одержав від приватного підприємця Рівне нщини неправомірну вигоду в сумі 7000 гривень за невжиття заходів щодо припинення діяльності, пов’язаної із випалюванням деревного вугілля на території сільської ради відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про охорону атмосферного повітря».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пасажири маршрутки "Рівне - Березне" влаштували бійку

Прокуратурою області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України. Відповідно до вказаної статті Кримінального кодексу України, за скоєне обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Судом обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та відсторонено від посади сільського голови, повідомляє прес-служба прокуратури Рівне нської області.
 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber