На автодорозі "Київ-Чоп" поблизу села Колоденка сьогодні, 18 червня, близько сьомої години ранку сталася смертельна автопригода.

Поліцейські на місці події попередньо встановили, що внаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів «Ford» та «Volkswagen Passat» загинули обоє водіїв і травмувалися двоє пасажирів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області. За попередньою інформацією, водій «Volkswagen Passat», 24-річний житель Березного, з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення із автомобілем «Ford Focus» під керуванням 25-річного жителя села Корнин Рівне нського району.

У салоні «Volkswagen Passat» перебували рідні водія: 51-річний батько і 15-річна сестра, жителі Березного. За інформацією ГУ ДСНС України у Рівне нській області, двох потерпілих працівниками швидкої медичної допомоги було доправлено до КП «Рівне нська дитяча лікарня» та до КНП «Центральна міська лікарня».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хворіють на рак не через Чорнобиль": у Рівному чоловік зірвав з будівлі трубу (ФОТО/ВІДЕО)

Рух транспортних засобів, який був тимчасово ускладнений, відновлено.

Відомості за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber