Три дні без води. Її купують або носять відрами. У Рівному, на вулиці Курчатова прорвало трубу. Всі його мешканці лишились блага цивілізації. Втім лагодити її відповідні служби не поспішають. Скидають відповідальність один на одного. Заручниками ситуації стали 22 родини. Як живуть, дивіться далі у сюжеті.

Мешканці будинку на вулиці Курчатова 62, третій день живуть без води.

Люди змушені купувати воду, або просто носити відрами. Мешканка гуртожитку Людмила Джуга розповідає - жити без води нестерпно.

Куди тільки не звертались жителі будинку - до водоканалу, міського голови та у інші служби. Всі перекидають один на одного. Люди не розуміють чому у сусідній будинок підключили воду, а у їхній ні.

У Рівнеоблводоканалі нам повідомили - дана мережа водовідведення не перебуває на балансі підприємства. Роботи по усуненню пошкодження можуть виконати балансоутримувачі мережі власними силами, або ж звернутися з заявою до установи. Втім у цьому й полягає таємниця за сімома замками - достеменно не відомо кому належать комунікації, які прорвало. Місцеві запевняють, раніше вони були на балансі 4 жеку, який нині заміняє управлінська компанія Житлосервіс. Втім у компанії нам повідомили - будинком не опікуються.

Якщо найближчим часом жителям будинку на вулиці Курчатова 62 не відновлять водопостачання, люди готові піти на радикальні дії. Щоправда які, не вказують.

Один з цивілізованих шляхів - це оплатити ремонт самим мешканцям гуртожитку, втім така велика сума людям не по кишені. Або ж знайти тих на чиєму балансі знаходиться водовідведення будинку і вже там вимагати, якнайшвидшого ремонту.

Читайте також: Майже 1200 медичних працівників з Рівненщини поїхали на фронт