Майже 30 тисяч гривень на один курс лікування. Саме стільки коштів щомісяця потрібно двохрічній Віталінці із Рокитнівщини. Медики діагностували у дівчиники серйозну недугу "енцефаліт", запалення головного мозку. Як почувається малеча та що потрібно для повного одужання знають наші журналісти.

Зараз дівчинка посміхається та самостійно рухається. Однак півроку тому Віталінка знаходилась у важкому стані не могла ходити та розмовляти. У дівчинки виявили запалення мозку.

Віталінці Василевич всього 2,5роки. Вона п'ята дитина у сім'ї. Кожні три тижні дівчинка проходить курс лікування Разом із малечею перебуває тато, адже мама глядить інших шестьох дітей. Захворювання у дівчинки виявили минулого року. До лікарні Віталінка потрапила влітку, а діагноз встановити вдалося тільки у жовтні. За цей період дитина почувалася погано.

Читайте також: Рівне нська поліцейська потребує допомоги на лікування 

Подібні випадки захворювання за словами лікарів в Україні всього два. На щастя Віталінка пройшла уже 5-ть курсів лікування. Зараз вона почувається значно краще.

За підрахунками сім'ї аби "поставити" дитину на ноги вони витратили близько 300 тисяч гривень.

Та попереду ще тривале лікування та реабілітація. Приблизно Віталінка повинна пройти 6-7 курсів. Для цього родині потрібно чимало коштів. Середня сума, яку витрачають кожні три тижні близько 20-25 тисяч. Родина сподівається на допомогу небайдужих.

5169 3305 1506 8762 призначення платежу - Добровільна пожертва для Василевич Віталіни

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber