Медики відзначають, що є позитивна динаміка щодо одужання 16-річного учня місцевої школи, який вижив після смертельної ДТП у Рівному.

Історію жахливої аварії пам'ятає мало не кожен рівнянин. 

2 листопада 2018 року на вулиці Севастопольська обласного центру п'яний водій збив двох юних рівнян. Дівчинка, 16 років, від отриманих травм загинула на місці. Її однокласника із політравмою госпіталізували до реанімаційного відділення медзакладу Рівного. Медики оцінювали його стан, як важкий.

Водій перебував у жахливому стані: алкотестер показав 2,75 проміле, що в 15 разів перевищує допустиму норму. Винуватець ледве говорив, та не розумів, що вчинив, а пізніше заснув у службовому автомобілі патрульної поліції. 

Читайте також: Нічого святого: у Рівному злочинець намагався обікрасти храм

За життя хлопця, який вижив боролись лікарі. Гроші на його лікування збирали не лише у Рівному. Всі небайдужі долучались до цього. 

Пізніше Влада Тарара перевезли закордон на лікування. 

Наразі стан хлопчика стабільний. Він не в комі, відновлюються функції організму, юнак набирає вагу, процес реабілітації показує позитивну динаміку. 

"Отримано консультації декількох европейських провідних лікарів нейрохірургів різних країн на, що дали позитивні висновки, але для цього потрібно час, реабілітація, харчування та якісне лікування і наша віра." - написала у себе на сторінці у соціальній мережі Олеся Озімковська.