((http://rivne1.tv/news/95893)(Смертельна дорожньо-транспортна пригода)) сталася учора, другого листопада, близько 19 години на вулиці Севастопольська обласного центру.

Поліцейські на місці події встановили, що 39-річний житель села Обарів Рівне нського району, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Vito» на вулиці Севастопольська здійснив наїзд на двох пішоходів. У результаті ДТП 16-рівнянка від отриманих травм загинула на місці події. Її однокласника із політравмою госпіталізували до реанімаційного відділення медзакладу Рівного. Медики оцінюють його стан як важкий.

Відповідно до медичного освідування водій перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 2,75 проміле.

Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. Слідчим слідчого управління підготовлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на штраф майданчик Рівного. Досудове розслідування триває.



pic



pic



pic



pic

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.