Свято наближається. До Нового 2019 року залишились лічені дні. Це означає, що пора задуматись над тим - де його зустрічати. Все менше людей залишється у новорічну ніч перед телевізором. І дедалі більше воліють зустріти Новий рік у цікавій атмосфері. Наші журналісти вирішили поцікавитись у рівнян, де ж вони планують провести цю казкову ніч.

Рівне нські пластуни передали вогонь миру містянам [ВІДЕО]
Рівне нські пластуни передали вогонь миру містянам [ВІДЕО]
свято. Для одних, це можливість побачитись з рідними, для інших - зібртись з друзями, а для когось взагалі це шанс нарешті помандрувати. Проте незалежно від цього, всі ми чекаємо справжнього свята, чарівності і дива.

 

Для рівнянки Наталії Новий рік - світле та зворушливе свято. Святкування асоціюється з приємними спогадами дитинства та сімейними урочистостями. Дівчина вважає, що новорічну ніч треба провести поруч з родиною.

Крім того, в сім'ї Наталки шанують традиційні страви, які готуються до Нового року.

А от рівнянин Руслан прихильник гучного святкування. Саме тому збирається провести новорічну ніч з друзями. Весела компанія та цікаві конкурси на думку Руслана здатні перетворити ніч з 31 грудня на 1 січня - на незабутнє свято.

Проте і у веселій компанії є місце своїм традиціям. Те, що Новий рік це все таки сімейне свято переконані і більшість рівнян.

Немає різниці, де ви проведете новорічну ніч. Головне - святковий настрій.

Дивіться також: 

За скільки у Рівному можна придбати новорічну ялинку? [ВІДЕО]

Рівне нські пластуни передали вогонь миру містянам [ВІДЕО]