Фестиваль «Всі разом за сім’ю» відбудеться у неділю, 12 травня.

Розпочнеться він із патріотичної ходи за сімейні цінності. Її учасники пройдуть від Свято-Покровського собору до Майдану Незалежності.

- Це буде наймасштабніша сімейна подія року. Фестиваль «Всі разом за сім’ю» проходить вже втретє. Якщо минулого року подія зібрала близько 6 тисяч людей, то цьогоріч ми плануєм, що на вулицю вийдуть ще більше сімей із дітьми, і хода об'єднає понад 10 тисяч людей. Також ми вирішили, що повинні робити добрі справи. Відтак, у рамках фестивалю, будуть збиратися кошти на купівлю веносканера для Рівне нської обласної дитячої лікарні, - розповідає координатор фестивалю Олександр Третяк.

Таким чином ми хочемо популяризувати українську сім'ю. “Здорові сім'ї допомагають іншим сім'ям, - додав Третяк.

Як розповідає координатор фестивалю Олександр Третяк, після сімейної ходи усі охочі зможуть взяти участь у конкурсах та розвагах. Також у центрі міста розташують спеціальні сімейні фотозони.

Тим часом, рівняни у соціальних мережах створили флешмоб, у якому закликають долучатись до фестивалю «Всі разом за сім’ю». На своїх сторінках рівняни публікують відеозвернення:

***

 Олександр Курсик відеозвернення записав зі своєю дочкою:

****

Рівне нська правозахисниця Ліана Диновська теж закликає рівнян долучитися до благодійного заходу:

 

Долучитися до доброї справи може кожен охочий. Корпоративна корпоративна карта БФ "Скарбниця Надії" у ПриватБанку 5169 3305 1506 8762. Давайте робити добро разом!

Дивіться також: шанс на життя. Маленька Даринка з Рівного потребує допомоги (ВІДЕО)

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber