"Верес" перериває свою чотириматчеву переможну серію. Рівняни не зуміли забити у ворота другої команди "Оболоні-Бровар", натомість пропустили на початку зустрічі. В результаті "червоно-чорні" поступилися аутсайдеру. Про поразку рівнян далі у сюжеті.

Двадцять очок розділяли "Верес" та дубль столичної "Оболоні" перед стартом поєдинку. Рівняни утримували третю позицію у турнірній таблиці Групи "А" Другої ліги. Гості востаннє дотепер перемагала 4-го серпня і посідала останню сходинку. Господарі першими створили небезпеку біля воріт суперників. Мар'ян Мисик виконав кутовий зліва, Ігор Солдат бив головою - хрестовина! А "Оболонці" відповіли результативно. Денис Островський змістився з правого флангу в центр і несподівано для Максима Бабійчука пробив з лінії штрафного - 0:1.

Читайте такожВерес просив мільйон у Рівне ради, аби розрахуватись з боргами

"Верес" міг доволі швидко відповісти. Мисик п'ятою зіграв на хід Антону Яременку, той виконав навіс справа, голкіпер "оболонців" Коломієць помилився на виході і Михайло Шестаков розстрілював порожні ворота - поперечина! У перерві Юрій Вірт змінив Антона Євдокимова на Тараса Пінчука. Останній вийшов на лівий фланг оборони. У центр захисту змістився Ігор Солдат, а Сергій Петько звідти повернувся у центр півзахисту, аби активніше допомагати атаці. Втім, як і у першому таймі цього мату, рівнянам не вистачало швидкості та свіжості. Гості ж усією командою "сіли" в оборону, утримуючи позитивний результат.

"Верес" перериває свою чотириматчеву переможну серію і зазнає четвертої поразки у чемпіонаті.

Наступну гру рівняни зіграють у Тернополі проти місцевої "Ниви", яка зараз перебуває на другому місці у турнірній таблиці. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber