Адміністраторка рівненського футбольного клубу Верес, Ірина Теслюк просить на сесії Рівне нську міську раду, аби ті підтримали команду. Як пояснила пані Ірина, їх виселяють з бази проживання та є шалені борги які ставлять під ризик існування команди і подальший її рух. 

Нагадаємо, команда Верес Рівне була роздлена на громадську організацію і ТОВ. ТОВ належало компанії "ЛІМО" які свого часу забрали команду до Львова. Громадська організація продовжила існування. Під час сесії, депутат Рівне ради Роман Стасюк запитав чи просить організація кошти на себе чи на ТОВ. 

Однак, міський голова Володимир Хомко закликав підтримати команду, адже вона рухається вище в турнірній таблиці і має велику кількість шанувальників. 

Як стало відомо, команді для того, аби розрахуватись з боргам і проіснувати хоча б до кінця року не вистачає одного мільйона гривень. Саме про таку мінімальну суму йшлося в кулуарах Рівне ради.

Втім, під час перерви депутати зрозуміли, що голосів у залі не вистачить, аби профінансувати цю потребу. Саме тому, була винесена пропозиція перенести виділення цих коштів на наступну сесію Рівне ради за місяць, аби віднайти таку суму у бюджеті.