Кардинал-Рівне" у матчі-відповідь проти столичного "Хіт'а" матиме перевагу у 2 м'ячі. Впевнену перемогу у першому матчі 1/8 Кубку України з футзалу здобула рівненська команда.

Один з найкращих матчів у нинішньому сезоні провели підопічні Ігора Москвичова. Гра проти команди з топ-3 турнірної таблиці була дуже не передбачуваною. Раз за разом команди обмінювалися ударами, але воротарі увесь перший тайм були на місці. Рахунок у матчі першими відкрили господарі. Дочекавшись помилки суперника Поночовний сам-на-сам обіграв Іваняка.

Відчувши смак забитого, Кардинал не зупинив оберти і вже через 2 хвилини замкнувши удар Лисенка Горпинич подвоює рахунок.

Ще через 3 хвилини Анатолій Мілінький з другої спроби переграв воротаря суперників. 3-0.

Декілька моментів після, аби збільшити ініціативу не використав Кардинал і за 22 секунди до сирени пропустили у відповідь.

3-1 "Кардинал-Рівне " з впевненістю вирушатиме через 3 тижні до Києва на матч відповідь.

Хтось би сказав перед грою, що ми виграємо 3-1, я був би на сьомому небі від щастя, зараз я розчарований. Тобто тим м'ячем пропущеним за 17 секунд до кінця, тому що ми мали забивати і 4 і 5 м'ячі. На початку гри звісно було хвилювання, але ми знали як буде грати "Хіт", ми готувалися. В принципі натиск їхній ми витримали і далі я вважаю другий тайм ми диктували свої правила, - розповів головний тренер МФК"Кардинал-Рівне " Ігор Москвичов.

Читайте також: у Рівному вперше в історії відбудеться Фінал чотирьох Кубку України