фото ілюстративне
Володар другого за престижністю, після чемпіонату, трофею – “Кубку України з баскетболу серед жіночих команд” визначиться у Рівному.

Кращі чотири клуби країни 1 та 2 лютого зіграють два півфінали та головний матч турніру. 

Головним аргументом для Федерації баскетболу України при подачі заявки на проведення цих змагань було те, що домашні матчі БК “Рівне ” протягом всіх трьох років існування клубу мають найбільшу відвідуваність в жіночому баскетболі у всій Україні. Цей факт і став ключовим при визначенні міста, в якому відбудуться ці змагання.

Читайте також: "Кардинал Рівне " виграв у першому кубковому матчі 

Жіноча команда, яка вперше в історії рівненського баскетболу пробилася до кращої четвірки Кубку України, зробить все можливе, аби порадувати уболівальників не лише грою, але й результатом. Наразі вже визначилися три учасники Фіналу чотирьох. Це – Чайка з Бердянська, Київ-Баскет та БК Рівне .

Четвертий учасник визначиться в парі НУБіП – КСЛІ-Динамо. У першому матчі тут перемогу здобула НУБіП – 81:62. Друга гра чвертьфіналу в цій парі відбудеться 22 січня. Нагадаємо, минулорічний володар трофею Динамо-НПУ склав повноваження, поступившись у чвертьфіналі Чайці.