Про це свідчать сертифікати, які вручили учням по завершенню.

У рамках проведення Всеукраїнської акції «I can help you», в Головному управління Національної поліції Рівне нської області відбулися навчання щодо надання домедичної допомоги потерпілим унаслідок ДТП.

Захід організували працівники ювенальної превенції поліції області, до проведення якого залучили представника Міжнародного благодійного фонду «Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод».

Підліткам розповіли й показали на прикладах правила надання допомоги у різних ситуаціях: при втраті свідомості та утопленні. Старшокласники навчилися зупиняти критичні кровотечі та діяти при нападах епілепсії.

Школярам розповіли й про те, що першою дією очевидця ДТП має бути виклик «швидкої», перевірка наявності власної безпеки і лише тоді – перша домедична допомога.

Дивіться ще: допомогти може кожен. Маленька рівнянка бореться за життя (ВІДЕО)

Школярі тренувалися на манекенах реанімувати людей, накладати джгут при кровотечі та правильно надавати допомогу постраждалим.

Після завершення занять 47 дітей із школи № 10 та № 15 отримали від поліцейських сертифікати про проходження практичних занять з надання домедичної допомоги.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber