16-річну рівнянку Дарину Коцюрубу доправили у поліцейський відділок після того, як вона вийшла на Майдан Незалежності разом зі своїм 20-річним товаришем із плакатами, на яких було написано: "Імпічмент президенту" та "Сказав. Порушив. Пішов!".

У соціальній мережі Facebook дівчина написала, що на неї чинили психологічний тиск. Наразі Дарина відмовляється спілкуватися із журналістами, каже про те, що їй погрожують у соціальних мережах. У той же час, в поліції проводять службову перевірку, аби з`ясувати, чи правомірними були дії правоохоронців. Відреагував на наслідки пікету і Президент України. А в Рівному ж тим часом на Майдан вийшли активні рівнини, аби продемонструвати своє обурення діями правоохоронців.

З’ясував ситуацію щодо нібито затримання хлопця та дівчини, які влаштували проти мене протест у Рівному. Ніякого затримання не було, але правоохоронці могли діяти м’якше. В поліції проведуть службову перевірку. Закликаю МВС не вживати заходів проти політичних протестувальників, якщо люди не порушують правопорядок. Критики не боюся", - із сторінки Володимир Зеленський на Фейсбук.

До темиІрина Геращенко готує запит в Нацполіцію по затриманню рівнян

"Я жахливо подавлена.
Мені бажають померти від раку,катувань,смерті , побиття.
Називають мене повією та алкоголічкою.
Ображають мою зовнішність,яку я не вибирала.
За те,що я не побоялася відстояти свою позицію і висвітлити свавілля поліцейських і бездіяльність влади .
Я зараз в такому ж стані,в якому виходила з відділку - морально спустошена,розбита і подавлена.
Мені страшно і я не знаю,що буде далі .
Не хочу знати" - зі сторінки Даша Коц у Фейсбук 

До теми: 

У Рівному затримали юних пікетувальників

У Рівному проводять службову перевірку щодо дій поліцейських відносно учасників акції

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber