Чоловіка, якого підозрюють у вбивстві молодої рівнянки - затримали. Нагадаємо, здолбунівчанина підозрюють у вбивстві 21-річної дівчини, яку розшукували близько місяця. Знайшли Юлію Сокаль 6 січня, мертвою у Здолбунові. Через тиждень пошуків, підозрюваного таки затримали. Більше подробиць - далі.

Понад тиждень на Рівненщині розшукували підозрюваного у резонансному вбивстві. Ввечері 14 січня, поліцейським вдалося вийти на слід імовірного вбивці. В одній із багатоповерхівок Здолбунова вони затримали 27-річного чоловіка, який у тому будинку переховуватися від слідства.

У поліції кажуть, що Миколу Алексюка затримали і доставили у ізолятор тимчасового тримання. Наразі підозрюваний відмовляється надавати будь-які показання, але запевняє, що співпрацюватиме зі слідством.

Більше того, чоловік не користувався телефоном та не виходив на зв'язок зі своїми знайомими. Тому це ускладнювало його пошук. У поліції зазначають, що вбивство сталося через побутовий конфлікт між хлопцем та дівчиною. Однією з основних причин такого зухвалого вбивства є наркозалежність.

Сьогодні, у Рівненському міському суді обиратимуть запобіжний захід 27-річному Миколі Алексюку. У поліції повідомили, що усі, хто приховував цей злочин, будуть нести кримінальну відповідальність.

Читайте також: Стало відомо, де переховувався підозрюваний у вбивстві рівнянки