Вчора, 14 січня, близько 22:30 підозрюваного в умисному вбивстві 21-річної Юлії Сокаль затримали в одному з під'їздів багатоповерхівки у Здолбунові.

Пошуки зловмисника тривали більше тижня. За цей період поліцейські отримали низку повідомлень від громадян, які бачили ймовірного вбивцю у різних місцях.

Було проведено ряд технічних заходів, які дали свій результат. У місці його можливої появи особу і затримали, - зазначив начальник слідчого управління Олександр Панасюк.

Після затримання Микола Алексюк розповів поліцейським, що увесь цей час переховувався у Здолбунові та околицях - в комишах, підвалах, постійно змінював місце свого перебування, не користувався телефоном та не виходив на зв'язок зі своїми знайомими. Тому це ускладнювало його пошук.

Причиною такого зухвалого вбивства є наркозалежність. У нас практично всі злочини скоюються або в стані алкогольного, або наркотичного сп'яніння. Він дуже комфортно почував себе у наркоманському середовищі. У нього було багато друзів, але останнім часом він контактував лише з одним, - додав очільник поліції Рівненщини.

У поліції повідомили, що усі, хто приховував цей злочин, будуть нести кримінальну відповідальність.

Наразі затриманий коментувати будь-що відмовляється, але запевняє, що співпрацюватиме зі слідством.

Загинула 21-річна дівчина від колото-різаного поранення грудної клітки в ділянці лопатки. Підозрюваний замотав труп простирадлом та заховав у підвалі, яким користувався.

Читайте також: У Здолбунові затримали підозрюваного у вбивстві 21-річної рівнянки