14-річному Миколі Шльомичу, якому вся Рівненщина збирала кошти на лікування стало набагато краще. Хлопець вже сидить, розмовляє, посміхається. Про це на своїй сторінці у Facebook написала Мар'яна Рева.

Вона повідомила, що після п`ятигодиннї операції пройшов всього тиждень.
Лікарі відкривали черепну коробку, видаляли гній, який був наслідком гаймориту, ставили дренаж. Ситуація була настільки складною що лікарі не могли передбачити чи зможе хлопець пережити операцію. Ви можете уявити як ми чекали новин з лікарні? Ура!!! Живий! Порівняно з цією новиною, кошти, які потрібно антибіотик Меронем та препарат Біовен це дрібниці. Завдяки багатьом добрим людям фонд надав Миколі допомогу на 29900 гривень одразу після операції, - написала Мар'яна Рева

Зараз хлопець вже переведений у відділення травматології з нейрохірургічними ліжками. Сьогодні підлітку зняли шви, він вже пробує ходити, чує, бачить, розмовляє. Микола ще має підвищену температуру і поки не вимовляє всі звуки, але всі сподіваються що мовлення з часом повністю відновиться.Щоб розрахуватись з аптекою за Меронем Благодійному фонду "Скарбниця надії" не вистачає ще 9 тисяч гривень.
Будь ласка, допоможіть Миколі!

Реквізити для допомоги
Мар`яна Рева (координатор) – (098) 45-26-916Реквізити для надання допомоги:
КАРТА ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762
Призначення платежу – Добровільна пожертва на проект "Допоможи дитині в реанімації"

 До теми: 14-річний хлопець з Рівне нщини потребує допомоги (ВІДЕО)

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber