Новий заступник Олександра Третяка, незадоволення атовців, уточнений план зонування міста та радість депутатів за отримані подяки - у Рівному відбулася чергова сесія міської ради. Понад 300 питань і майже 7 годин роботи - такий доробок місцевих депутатів сьогодні. За що голосували, що викликало дискусії та найяскравіші моменти з засідання - про все це далі розповість наш Павло Невесенко.

Від сесії до сесії живить депутати весело. Об'єктив нашої камери депутат Павло Алексєвич зустрів з посмішкою. Потому вже більш серйозніший зубами підправив собі манікюр.

Його однопартієць Дмитро Котляров вирішив теж бути красунчиком і поправив вуса. А депутатка Катерина Марчук вітала журналістку Ольгу Лірник з Днем народження. У неї сьогодні вочевидь гарний настрій.

У гарному гуморі і з кольором настрою червоний прийшли депутатки Любов Романюк та Олександра Коваленко. Знову ж позувала Наталія Майорова. А потому міським обранцям рпоздавали подяки, за участь у спартакіаді з різноманітних видів спорту між депутатами. Особливо раділа Любов Романюк, яка грала в шахи.

Читайте також: У Рівному пікетували працівники Будинку побуту