Цього разу прийшли на сесію міської ради. Вимагали від депутатів не позбавляти їх робочих місць. Договір оренди на Будинок побуту закінчився ще 25 квітня. Незабаром має відбутися аукціон для пошуку нового власника. Люди бояться опинитись на вулиці. Просять депутатів не залишати їх без роботи.

"Не залишати людей без роботи". Пікетувальники з таким надписом на плакаті зустрічали кожного депутата по дорозі на засідання сесії міської ради. Оскільки для працівників будинку побуту це єдиний вихід зберегти свої робочі місця.

Будинок Побуту у Міської ради орендує мале приватне підприємство Моріон. З останнім працівники будівлі заключили договір суборенди. І через те, що договір завершився ще 25 квітня, будівлю мають виставити на аукціон. Зробити це згідно із законом можна лише після звільнення приміщення попереднім орендарем. Але ті хто хто там працює робити цього не хочуть.

Обладнання більшості працівників і справді проблематично перенести в будь яке інше місце. Та й зробивши це, вони бояться більше туди не повернутись.

Додають, орендарі у них змінювалися й до цього. Але покидати робочі місця їх не змушували. Тож, просити допомоги прийшли у депутатів на сесії міської ради.

Також запевнив, що цільове призначення Будинку побуту навіть з новим власником залишиться незмінним. І доручив це питання винести на розгляд наступної сесії міської ради. Ольга Мосійчук. Олександр Бойко. Новини Рівного.

Читайте також: У Рівному чоловік побив сестру і вчинив самогубство