Черга утворилась ще о 9-ій ранку. Впродовж години вона тільки збільшується. Хтось ховається від холоду в приміщенні. Однак є і ті, кому пощастило менше.

У коментарі rivne1.tv місцеві зазначили - чому так повільно тестують, не мають і гадки.

Головний лікар "Рівненської центральної районної лікарні", що у Клевані відповів:

"Велике скупчення людей, в першу чергу ми бачимо свічку, великий ріст захворюваності. Це таке вже останні три дні " - зазначив Ігор Гудима у коментарі rivne1.tv

Здача ПЛР-тестувань у Клеванській лікарні проходить на базі ЦПМСД "Медичний простір", його директор каже, чимало місцевих здають тести із самого ранку, ба більше часто без попереднього запису. Тому до такого напливу людей підготуватись просто не могли.

"Частина людей вирішила прийти без запису, людей дуже багато, але задіяні три точки взяття ПЛР замість одної, задіяні усі лікарі, повідміняли свої прийоми. Ще мабуть будемо четверту точку відкривати, але це все залежить від приміщення, не всюди можна людей пускати, щоб люди, які ймовірно можуть бути хворі з іншими пацієнтами перетинались. Будемо з головним лікарем вирішувати це питання" - зазначив директор ЦПМСД "Медичний простір" Ханенко Валентин.

Лікарі кажуть, за сьогодні охочих пройти ПЛР-тестування майже втричі більше, ніж за поперендні дні. До слова, за минулу добу на Рівненщині зареєстрували 669 хворих на COVID-19.

Читайте також: До кінця січня Рівненщина може опинитися в «червоній» зоні.