Подвійна недовіра керівникам Рівненщини - Сергію Кондрачуку та Віталію Ковалю, пурпурові вітрила та літаючий аеропорт Олександра Третяка: цей тиждень виявився багатим на політичні події в області. Про це та інші ляпи можновладців у традиційні рубриці "Топ тема тижня" далі розповість наш Павло Невесенко.

Ця композиція українського гурту, як ніколи підходить для наших політиків: А час минає, а вони не змінюються. Найбільш обговорюваною темою цього тижня став обмін недовірою від топ-посадовців області. Обидва проєкти рішень з'явились на сайті ради майже одночасно. Телеканал "Рівне 1" запропонував посадовцям взяти участь у програмі "Попереднє читання" аби обговорити ці політичні перепетії та їх вплив на життя нашої області. На ефір прийшов лише голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук. Віталій Коваль сказав, що обговорюватиме цю тему після сесії облради. Вочевидь пану Сергію було сумно без очільника облдержадміністрації, бо в прямому ефірі він почав говорити про продукти.

А чи знаєте, ви Сергію Юрійовичу скільки коштує наприклад проїзд до Здолбунова? І коли ви востаннє користувались громадським транспортом? Від транспорту громадського перейдемо до транспорту повітряного. Цього тижня чималий політичний бомонд зібрався на форум "Рівне: Аеропорт 2.0". На ньому вирішували, що ж робити з нашим Летовищем. Втім наша камери окрім цього зафіксувала чимало ексклюзивних моментів - перед початком Олександр Третяк побачив щось дуже смішне у брошурці та показав Сергію Кондрачуку, потому друг по партії передав мікрофон для красномовного Олександра Віталійовича. А керівниця пресслужби так поспішала підвести свого шефа до камер, що не помітили - 4 телеканали записують іншого чоловіка.

Все - ж таки Олександр Третяк дочекався свого зіркового часу, аби сказати ось цю фразу.

Тільки аеропорти не літають Олександе Віталійовичу, так само як і корабель часів вікінгів дракар на якому ви під пурпуровими вітрилами плавали минулої неділі.

Як писав Олександр Грін у своїй книзі "Червоні вітрила": У маленького хлопчика поступово вкладалося величезне море. Ми ж дякуємо нашим політикам, що вони своїми вчинками і словами додають нам море приводів для матеріалів.

Читайте також: У Рівному 7 родин військовослужбовців отримали ордери на житло