Урочистість відбулася напередодні Дня держслужби спеціального зв'язку та захисту інформації. Така ініціатива в області відбувається вперше. Загалом, упродовж 4 років, помешкання отримають ще 80 військовослужбовців. Як усе відбувалось - бачила наша Яна Євтушок.

Вадим Греков на службі вже понад 30 років. Торік, чоловік був у зоні антитерористичної операції на сході України. Має 17-річну доньку та дружину. Сьогодні, 21 травня військовослужбовця нагородили орденом на житло. Отримав двокімнатну квартиру в новобудові на вулиці Корольова у Рівному. Каже, такий подарунок для нього та родини - довгоочікуваний.

Ордери на квартири в обласному центрі сьогодні отримали 7 військовослужбовців. Вселитись у свої помешкання вони зможуть будь коли, як тільки облаштують їх для проживання.

Усі 7 помешкань, які отримали військові знаходяться у новобудовах. Втім, досі, існує велика черга у службі Держспецзв'язку серед тих, хто ще потребує соціального забезпечення. Вони ж зможуть отримати квартиру упродовж 4-х років.

До слова, до 2025 року в управлінні Держспецзв'язку у Рівненській області квартири отримають ще 80 військовослужбовців.

Читайте також: У Рівному військовим вручають квартири