Триатлон на підтримку ЗСУ. На «Білому озері» відбувся крос-триатлон «Energy Sprint Triathlon». Благодійний захід зібрав учасників з різних міст України. Спортсмени, вболівальники, організатори отримали вдосталь позитивних емоцій. Більше про це далі.

Підкорити 750 м на відкритій воді, проїхати 20 км велосипедом та пробігти 5 км – такою є традиційна першість Рівненської АЕС з крос-триатлону. Цього року у заході взяло участь 79 спортсменів, серед них 12 жінок та 6 естафетних команд. Головна мета патріотичної акції – підтримка Збройних Сил України.

Оскільки цьогорічний триатлон це благодійний захід, всі учасники та бажаючі задонатили внески. Їх спрямують на закупівлю обладнання для військовослужбовців.

Суцільна безперервна гонка показала, що маючи натхнення і мотивацію, можна продемонструвати неабиякі результати. В абсолютній першості із результатом 1 година, 11 хв і 44 с перше місце посів рівнянин Дмитро Стецюк. Одразу за ним фінішували Олексій Астаф’єв та Дмитро Новосад.

Серед жінок першою подолала дистанцію працівниця РАЕС Юлія Рудник-Гриньків.. Вперше проходив і командний залік. Перемогу в естафеті здобула команда РАЕС team. Не залишились без нагород і учасники різних інших номінацій. Усі отримали пам’ятні медалі, дипломи та сувенірну продукцію.

Доброю традицією стає вже й те, що участь у спортивних благодійних заходах беруть сім’ї.

Учасники триатлону дякують організаторам. Незалежно від результатів посмішки на обличчях, щирі обійми засвідчили про те, що патріотична акція вдалася. А також спортсмени зауважили, вже готові і мають велике бажання долучатися до наступних івентів.

  Читайте також: Учень Здолбунівської школи важкої атлетики здобув бронзу на чемпіонаті Європи