Сумна звістка надійшла до колективу Рівненського інституту Київського університету права НАН України. 4 вересня 2022 року в населеному пункті Олексієво-Дружківка Краматорського району Донецької області під час виконання бойового завдання загинув наш випускник Боровик Владислав Сергійович.

Хлопець отримав повістку в армію у вересні минулого року, а в жовтні, підписавши контракт із ЗСУ, став навідником гірсько-штурмового відділення. Його загибель- це нестерпний біль для всіх, хто знав цього ввічливого, доброзичливого та щирого юнака, якому назавжди залишиться 22 роки.

Жалобний кортеж з тілом Владислава жителі міста Радивилів, звідки родом хлопець, зустріли живим коридором. Люди віддавали останню земну шану, ставши на коліна. Поховали Владислава Боровика на кладовищі в с.Лев'ятин у п'ятницю, 9 вересня.

Неможливо змиритися з тим, що йдуть у вічність такі молоді українці, у яких все життя ще було попереду. Для кожного з нас Владислав, як і інші полеглі на полі бою хлопці, справжній взірець мужності та патріотизму. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблого.
Вічна пам’ять Герою!, - зазначили в Рівненському інституті Київського університету права НАН України.

Читайте також: Здолбунів віддав останню шану своєму Герою Олександру Савіцькому