Міст на вулиці Соборній продовжує руйнуватись. Востаннє його ремонтували ще у 1983 році. Зараз величезні вибоїни утворились прямісінько серед мосту. Одну з дірок спершу замостили гіллям, а тепер посеред дороги - мішок. Така ситуація неприємно дивує і обурює водіїв і пішоходів.

Посеред проїжджої частини дороги утворилась дірка. ЇЇ абияк огородили, щоб водіїї не вскочили колесом. Останні кажуть, важко пересуватися по невідремонтованому мосту.

Скаржаться на стан мосту не лише керманичі, але й пішоходи.

Головна причина утворення ям на мосту - це руйнація верхнього шару бетону, зазначає начальник ШЕУ Віктор Климук. Каже, ситуація з шляхопроводом досить серйозна на сьогодні. Якщо затягнути це питання, реконструкція мосту потребуватиме більше коштів.

- Дана споруда перебуває на балансі у нашого підприємства.І у відповідності до правил експлуатації таких споруд ми щорічно проводимо обстеження таких споруд комісійно.Робимо відповідні фотодокументи і направляємо листи-звернення до розпорядника коштів управління житлово-комунального господарства про необхідність проведення огляду даної споруди відповідними кваліфікованими спеціалістами, які могли б надати технічні висновки з експертизи даного об'єкту. Станом на сьогодні кошти на таку роботу не виділені і технічна експертиза по даній споруді не проводилась, - каже начальник Рівне нського ШЕУ Віктоор Климук.

Що стосується щілини, яка утворилася на дорозі, Віктор Климук додає, до кінця завтрашнього дня заасфальтують. Проте, це будуть роботи, які стосуються лише відновлення дорожнього покриття, а не самої споруди шляхопроводу. На капітальний ремонт мосту - коштів немає.

Читайте також: Нетверезих водіїв саджатимуть за грати на 15 діб