фото ілюстративне
У інфекційному відділенні у Рівненській міській лікарні ізольовано жінку, яка перебувала в Італії та нещодавно повернулася до міста.

Проте, приводу для паніки не має. Жінка, коли її стан здоров'я погіршився сама звернулася до лікарів, аби перестрахуватися. 

Завідувачка інфекційного відділення центральної міської лікарні Галина Максимчук повідомила журналістам Рівне 1, що потреби в госпіталізації пацієнтки не було. Проте, вона сама наполягла на тому, щоб залишитися у відділенні.

"Жінка перебувала протягом двох днів в Італії, контакту з хворими на коронавірус чи інші інфекційні захворювання не було. Пацієнтці було поставилено діагноз ГРВІ та алергічний дерматит, через висипку. Зараз її стан здоров'я задовільний, тому ізоляції і особливих заходів вона не потребує. Інших проявів захворювання не з'являється. Загальні аналізи хороші. Але у боксованій палаті вона залишилася за власним бажанням, просто, як застережний захід, у зв'язку з тим, що вона дуже переживає." - наголошує завідувачка інфекційного відділення центральної міської лікарні Галина Максимчук.

Читайте також: Українка заразилася коронавірусом в Італії