фото ілюстративне
Послизнулися і впали на ожеледиці? А ще й зазнали травм? За це вам можуть виплатити як матеріальну, так і моральну компенсацію. Однак, для цього потрібно зафіксувати факт та підтвердити його документально. Більше про цю процедуру дивіться далі.

Випав дощ або ж мокрий сніг, а згодом стовпчик термометра показав мінусову температуру. Готуйтеся до ожеледиці, на дорогах і не тільки. Через не вчасно розчищений тротуар зазнав травм і рівнянин Анатолій Вовк.

Однак, тепер за це можна отримати компенсацію. Для цього необхідно: зафіксувати місце події, пошукати свідків та чи зафіксовано це на камеру відеоспостереження. Після цього постраждалому треба: викликати швидку допомогу, аби зафіксували причину, звернутися до травмпункту і зберігати усі чеки на ліки, довідки та документи. Коли ж цю процедуру виконано, настає найцікавіше

Дивіться також: У Рівному жінка народила сина і на наступний день покинула його (ВІДЕО)

Додає, за такі звернення судовий збір не сплачується. А якщо феміда визнає, що балансоутримувач є винен, останній має сплатити 1700 гривень штрафу в держбюджет та компенсувати усі витрати постраждалого. В свою чергу лікарі кажуть, за день близько 50-ти людей звертається у травмпункт.

Лікар каже, щоб не зазнати травм на ожеледиці потрібно носити зручне взуття з хорошим зчепленням з землею. А якщо вже впали, то знати що за це передбачена компенсація і ризикнути її отримати.