На Рівненщині мама покинула немовля. Зробила це жінка на наступний день після народження дитини. Хлопчик здоровий та без вад. За ним доглядають лише медики. Ні мати, ні члени родини не навідуються до малюка. Яка подальша доля "покинутого напризволяще", дивіться далі у сюжеті.

Цей хлопчик народився 10 днів тому. І він досі в Рівне нському перинатальному центрі. Його ніхто не забирає додому. А з дня народження він не бачив свою маму. Поруч з ним лише медики.

Хлопчик народився здоровим. Вага 3870 кілограми, зріст 57 сантиметрів. За ним доглядають лише лікарі та медсестри.

Як підростає син не бачить його мама. Жінка народила його без будь-яких документів 23 січня, а вже на ранок 24-го зникла. Ім'я та прізвище, яке вказала породілля виявилось - вигаданим.

Дивіться також: У Рівному відзначили кращий паралімпійців та дефлімпійців України та навіть світу (ВІДЕО)

За інформацією, яку породілля надала лікарям у перинатальному центрі - їй 21 рік. Це її друга дитина. Чому покинула своє немовля невідомо. Так само, як і де проживає і чи планує забрати сина.

А поки для Макара сім'я - лікарі, а дім - це медичний заклад. Навідуються до нього небайдужі. Приносять одяг та памперси. Тим часом у поліцію керівництво закладу повідомило про цей випадок, окрім того у профільному відділу розглядають питання щодо подальшої долі хлопчика, якщо мати не вирішить повернутися за дитиною.

Або ж дитина буде у проживати у дитячому будинку. А поки хлопчик перебуває у пологовому, йому потрібні одяг та підгузки. Та найголовніше - материнська любов.