У Рівному з початку цього року у поліції зареєстрували 33 кишенькові крадіжки. Це в порівнянні з 2018-м цього ж періоду значно більше. Жертвою кишенькового злодія стала й працівниця першого місцевого Алла Сєрова. В громадському транспорті у неї поцупили гаманець. Чи вдалося їй повернути втрачену річ, та як вберегтися від кишенькових злодіїв, дивіться у сюжеті.

Кишенькові злодії у Рівному ледь не на кожному кроці. Крадуть мобільні телефони, гаманці та інші цінні речі не лише на вулицях чи на ринку,а й в громадському транспорті. Стала жертвою кишенькового крадія й працівниця Першого місцевого Алла Сєрова. Жінка розповідає, сталася ця не приємна зустріч в тролейбусі.

Жінка розповідає, не втрачаючи часу відразу стала наздоганяти тролейбус. Вона була впевнена, що вкрали гаманець саме там.

Алла Сєрова розповідає, відразу перевірила вміст свого гаманця. Всі гроші були на місці. Жінка впевнена, крадій просто не встиг нічого забрати. Коли, двері тролейбуса відчинились на зупинці злодій відразу втік.

Дивіться ще: через високу народжуваність, одна з найбільших сільських шкіл України може стати затісною (ВІДЕО)

Піймати кишенькового злодія не легко, кажуть в поліції.

Поки потерпіла сторона вирішить звернутися до поліції, злочинець уже тікає - додають у профільному у правлінні.

Свої речі тепер Алла Сєрова в громадському транспорті з поля зору не випускає. Каже, уважність це те що може допомогти вберегтися від таких крадіжок. Це ж радить й іншим, щоб не стати жертвою кишенькового крадія.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber