Сьогодні іменини у Оксани, Тимофія, Івана, Павла та Дениса.

ОКСАНА

Ім’я Оксана означає «іноземка», «гостинна». Оксана – жіноче ім’я, що має грецьке походження. Походження імені Оксана пов’язано з грецьким словом «ксенос», яке означає «чужоземний», «чужий». Деякі дослідники висловлюють думку, що ім’я Оксана є похідним від імені Ксенія. У такому випадку воно може означати «гостинна».

Для Оксани дуже важливо досягати тих цілей, які були нею визначені. При цьому для неї не важливо, чи будуть враховуватися інтереси інших людей, навіть близьких їй. Щоб досягти результату вона вміло використовує свою здатність маніпулювати людьми. Оксана чудово може грати на почуттях оточуючих. Цьому сприяє її природна чутливість і добре розвинена інтуїція.

В характеристиці імені Оксана вказується, що дівчина з цим ім’ям часто буває однолюбкою. В любові вона шукає опору, захист, розуміння. Досить ревнива, Оксана замикається в собі, отримавши привід для ревнощів. Зазвичай жінка намагається переробити чоловіка «під себе», пред’являючи йому непомірні вимоги. Але зрозумівши марність таких старань, досить швидко їх припиняє.

 

ПРИВІТАННЯ 

Сьогодні, Оксано, лиш для тебе
Сміється сонце прямо з неба
І ніжно пахнуть квіти,
Його теплом зігріті.
І дятел на світанні
Відстукав привітання,
І мишка – шкряботушка,
Посмикала за вушко,
І котик походжає –
Тобі добра бажає.

ТИМОФІЙ

Ім’я Тимофій означає «почитає Бога». Маленький Тимоша, як правило, не доставляє клопоту батькам. Він досить самостійний дитина, який у всьому слухається старших. Хлопчик щиро не розуміє, чому інші діти поводяться шумно, бігають і кричать без причини. Тимофій більше любить спілкуватися з мамою, старшими братами і сестрами. Він залежить від їхньої думки, шукає у них підтримки та поради.

Зазвичай Тимофій виділяється серед інших своєю чарівністю, гострим розумом. Нерідко чоловік з таким ім’ям по-справжньому красивий. Крім того, він часто буває творчою особистістю, що дуже приваблює людей. Всі ці якості сприяють тому, що у Тіми, як правило, багато друзів. Але не з усіма він заводить близькі стосунки. Для нього більш природно мати декількох близьких друзів, в компанії яких він почуває себе невимушено і легко. Рідко можна побачити у Тимофія невдоволення і роздратування. Зазвичай це пояснюється розумінням, що всі люди різні, зі своїми недоліками і особливостями.

Згідно характеристиці імені Тимофій, чоловік з таким ім’ям досить самолюбство. В залежності від виховання та укладу життя його самолюбство може мати різні прояви. Він ніколи не стане висловлювати своє невдоволення при сварці. Але, при цьому, іноді може затаїти злобу надовго. Від такого стану можуть постраждати його близькі люди, на яких він здатний зганяти своє невдоволення іншими.

ПРИВІТАННЯ

Сильний, мужній і простий,
Одним словом – молодий!
Ти найкращий у нас в світі,
Просто чудо – ти такий!
Тимофій, тебе вітаєм,
З днем Ангела твоїм,
І тобі одне бажаєм –
Будь завжди ти золотим!

ІВАН

Ім’я Іван має древньоєврейське походження та означає «Милість Божа». У хлопчиках з таким іменем сплелися найрізноманітніші риси характеру: то вони добрі й слухняні, то враз стають розбишакуватими бешкетниками.

Друзі цінують Івана за надійність, силу волі та вміння прощати. Якщо Іван береться до справи, то неодмінно доведе її до кінця.

Іванів характер гнучкий, мов пластилін. Він запросто може потрапити в погану компанію, й з такою ж легкістю стати кращим учнем школи. Тож батьки мають добре постаратися, аби скерувати здібності Івана в правильне русло.

Зовсім не боїться труднощів. Стиснувши зуби міцніше, добивається свого за будь-яку ціну. До мети Іван йде напролом. З задоволенням візьметься навіть за найважчу роботу, тому визначити найсприятливіші сфери діяльності для Івана складно. Він може знайти себе в ролі директора, актора, слюсаря і навіть домогосподарки.

Природні лінощі і надмірна доброта частенько заважають Іванові будувати стосунки з протилежною статтю. Найкраще Іванові підійде дружина-лідер, яка все вирішить за нього. Близькі люди в захваті від спілкування з Іваном, адже зазвичай власник імені розумний, всебічно розвинутий, обачний, вміє слухати і чути співрозмовника.

ПРИВІТАННЯ

Ангел вдома в тебе був,
Тож молитву твою чув,
І на твої іменини,
Вже дарує щохвилини:
Пуд здоров’я і пуд віри,
Кілограмів сто надії,
Фунтів тисячі любові,
І кохання не на слові,
А каратів так відерце,
Радості у Ваше серце,
Ну і ще букет удачі,
І добра у Вашу вдачу!

ПАВЛО

У перекладі з латинського ім’я Павло означає «маленький», «малюк», «незначний». Існує думка, що ім’я Павло трактується як «молодший». Ім’я Павло походить від слова «паулюс», що перекладається з латинської як «маленький».

Значення імені Павло розкривається в особистісних якостях, властивих цій людині. Павлу властиве співчуття, співпереживання іншим людям. Він щирий, вміє слухати і зберігати чужі секрети і тайны.Обычно оточуючі люди тягнуться до нього.

Згідно характеристиці імені, Павла поєднуються високий інтелект, моральність, сексуальність і товариськість.

Павлу властива хороша інтуїція, товариськість і схильність до філософських розмірковувань. Він володіє дивовижним умінням давати об’єктивну оцінку будь-якій ситуації. При вирішенні проблем Павло не йде напролом, а шукає обхідні шляхи. Він досить терплячий і вміє чекати.

З віком Павло кілька стає меркантильним, переслідує власні інтереси, шукає вигоду. Він вміє виробляти потрібне враження на оточуючих людей. Хороша пам’ять і високий інтелект дозволяють Павлу без праці просуватися по кар’єрних сходах.

Чоловік з іменем Павло прагне до досконалості у всіх сферах життя. Він важко переживає поразки. Невдачі здатні стати для нього причиною депресії.

ПРИВІТАННЯ

Сьогодні я бажаю, Павло,
Щоб щастя ти собі залишив,
А смуток навіки забув,
І щоб завжди щасливим був,

Везіння чекай, воно прийде,
Тобі удачу принесе,
Хай щастя ллється через край -
Ти ніколи не відступай!

ДЕНИС 

Значення імені Денис – «посвячений, що належить богу виноробства й веселощів Діоніса». Тому Денис від природи наділений великою життєвою енергією, радістю і силою. Він без праці підніме настрій всім оточуючим його людям.

Негативними рисами Дениса є надмірна запальність і нав’язування своєї думки. Може здійснювати необачні вчинки, схильний безтурботності і розкішного життя з численними спокусами. Денис відноситься до життя з азартом.

Ім’я Денис походить від давньогрецького імені Діоніс – бог виноробства, веселощів, природних та життєвих сил. Ім’я прийшло до нас з античної міфології.

Значення імені Денис пов’язано з успіхом і везінням. Дениси бувають пестунами долі, щасливцями, все їм вдається легко і без особливих проблем, удача супроводжує їм у фінансових справах. Часто виграють в лотереях. Самозакоханість є основною рисою характеру володаря цього імені. Разом з тим, Дениси досить принципові і часто бувають непохитними, нав’язуючи оточуючим свою думку і не рахуючись з інтересами інших.

ПРИВІТАННЯ

У Дениса нині свято,
Друзів прибуло багато.
Квіти є і подарунки,
І обійми, й поцілунки.
Але головне у тому,
Щоб й надалі цьому дому
Посміхалась Доля щиро,
Щоб жили Надія й Віра,
І Любов, розправив крила,
Кожне серце тут зігріла.