Великі люди виростають із маленьких мрійників! Стартував всеукраїнський Марафон Здійснення Мрій за підтримки Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом".

Наше майбутнє — це мрії наших дітей. Поки вони в них вірять, значить, вірять у себе та готові змінити країну на краще!

Саме для досягнення цієї мети Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» ініціював разом із партнерами всеукраїнський «Марафон Здійснення Мрій», який стартував сьогодні.

Ідея Марафону — допомогти дітям відкрити та реалізувати власні здібності й таланти, втілити творчий потенціал, отримати інструмент для опанування майбутньої професії!

Для цього дитині самій чи за допомогою батьків потрібно надіслати організаторам Марафону заявку з описом мрії. А вже команда Фонду зробить усе, аби мрія здійснилася!

Працюватиме це так:

Дитина (віком до 16 років!) або її батьки надсилають заявку з описом мрії на електронну пошту Zdiisnyty.mriiu@gmail.com чи в особисті повідомлення на FB-сторінку «Марафон Здійснення Мрій». У заявці детально вказують, для чого дитині потрібна та чи інша річ/послуга, ім'я, фото/відео.

Мрія може бути будь-якою, аби лише її здійснення допомогло дитині розкрити власний талант. Музичний інструмент чи набір фарб, освітні курси або дорогі комп’ютерні програми для майбутніх програмістів і дизайнерів — словом, усе, про що може мріяти дитина. Не приймаються заявки щодо придбання мобільних телефонів, ноутбуків і техніки, яка не пов’язана з майбутньою професією.

Ми — нація обдарованих людей. І найбільшою мрією партії «ЗА МАЙБУТНЄ» є те, щоб талант кожного працював на сильну державу, на квітуче майбутнє нашого суспільства. У якому кожен займатиметься Своєю справою. Суспільства, у якому праця людини стане елементом економічного розвитку країни, а не способом вижити в ній! Тільки разом ми дамо нашим дітям віру в їхнє майбутнє! Тільки разом зробимо його гідним наших дітей!

Подробиці — на сторінці «Марафон Здійснення Мрій».

Читайте також: У Рівному Жіночий рух "За Майбутнє" влаштував справжнє свято для дітлахів