Новорічна казка для кожної дитини. У Рівному Жіночий рух "За Майбутнє" влаштував справжнє свято для дітлахів із найбільш вразливих та незахищених верств населення. У палаці культури Текстильник для них зіграли безкоштовну виставу, аби кожному малюку подарувати гарний передсвятковий настрій. Як це було - бачили наші журналісти.

Глядацька зала Рівненського міського палацу культури "Текстильник" переповнена. Сто дітлахів з Рівного та різних куточків нашої області завітали на казкове новорічне шоу "Віртуальні пригоди". Малюкам та їхнім батькам можливість безкоштовно відпочити організував Жіночий рух політичної партії "За майбутнє", його представниці переконані у кожній родині напередодні свят має панувати гарний настрій.

На ініціативу радо відгукнулися у Текстильнику. Для глядачів підготували чимало танцювальних, естрадно-циркових та пісенних номерів.

Гарний настрій підтверджують рясні оплески глядачів. Година вистави промайнула непомітно.

Жіночий рух "За Майбутнє" і надалі охоплюватиме увагою незахищені верстви населення, та закликають усіх не лише напередодні свят робити добрі справи.

Читайте також: На Рівненщині у ЦНАПах консультуватимуть щодо "ковідної" тисячі