На одну здійснену мрію відсьогодні більше! В рамках Всеукраїнського Марафон «Здійснення мрій» за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». У п’ятницю, 11 лютого, 14-річний Коробчинський Родіон з Києва, який прагне стати програмістом, отримав із рук керівника Фонду Катерини Шкльоди новий потужний ноутбук!

«Коли Радіону, виповнилося 4 роки, йому встановили діагноз: аутизм. Далі протягом багатьох років титанічна боротьба з нашим особливим ворогом — асоціалізацією. Пройдено багато: логопеди, дефектологи, комісії, психіатри, іпотерапія, басейн, батутна школа, альпінізм, ковзани, арт-терапія, інтернат із домашнім навчанням. Минуло 10 років і… На сьогодні хлопець, який перше слово вимовив у 4,5 року, вчить чотири мови: українську, англійську, грецьку та російську. Навчається у загальноосвітній школі з інклюзією. Захоплюється програмуванням ігор, і це захоплення робить його впевненішим у собі. Сьогодні ми ходимо до навчального центру «TUMO», де він стає професійним програмістом».

Такого зворушливого листа написала мама Родіона на адресу організаторів Марафону «Здійснення мрій». Вона розповіла, що її наявний старенький ноутбук, яким користуються по черзі, непридатний для програмування. А син так мріє навчитися професійно програмувати!

Як зазначила під час вручення керівник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, «саме для того, аби в житті українських дітей було не тільки більше моментів, щоб повірити в своє майбутнє, але й можливостей його створювати, організатори докладатимуть максимум зусиль для здійснення максимальної кількості мрій!»

Адже Марафон Здійснення мрій є гідним прикладом до об’єднання всієї України заради кращого завтра! Ми країна талановитих людей, і ці таланти гідні створювати сильну економіку нашої держави!

«Ми лише розпочинаємо довгий і, переконана, дуже успішний шлях. Менш ніж за місяць до організаторів марафону звернулися десятки й десятки дітей та їхніх батьків. І ми докладемо максимум зусиль, аби заповітні дитячі мрії були здійснені».

Читайте також: Фонд Ігоря Палиці розпочав Марафон здійснення дитячих мрій