19 дітей загиблих Героїв з Радивилівщини отримали іменні кулони-обереги «Батьківське серце».

Про це повідомили в Радивилівській громаді.

Акція пам’яті зі вшанування подвигу Героїв-земляків відбулася в громаді з ініціативи Радивилівської сотні всеукраїнської військово-цивільної спілки «Бойове братерство України».

Це вже четверта зустріч волонтерів Бойового братерства на Радивилівщині з приводу вручення дітям загиблих Героїв іменних кулонів-оберегів.

В актовій залі КЗ "Радивилівська дитяча школа мистецтв" зібралися рідні та близькі полеглих Захисників.

Долучилися до акції зі вшанування пам’яті й представники влади територіальних громад, де проживають родини Героїв, представлені до вручення «батьківських сердечок» дітям, члени та голова всеукраїнської військово-цивільної спілки ББУ, полковник ГУР Леонід Климчук, т.в.о. Другого вiддiлу Дубенського РТЦК та СП майор Олег Менько.

До освячення кулонів було запрошено військового капелана о. Юрія (Бурлікова).

Батьківську молитву, яка була написана ним і покладена в основу Всеукраїнської молитви для церемонії вручення кулонів-оберегів, прочитала Марта Бєлкіна, донька загиблого в небі над Слов’янськом у 2014-му Героя – командира вертолітної ланки, підполковника Андрія Бєлкіна.

Серед присутніх цього дня в залі було надано слово Марії Мирончук, мамі військовослужбовця, яка вже понад 4 роки не полишає надії дочекатися сина з ворожого полону.