Фото ілюстративне
Поліцейські слідкуватимуть за дотриманням законодавства у день перед виборами.

Сьогодні, 29 березня, о 24 годині відповідно до Закону України «Про вибори Президента України» закінчується строк проведення передвиборної агітації.

За порушення передвиборної агітації поза строками, встановленими законом, передбачена адміністративна відповідальність за статтею 212-10 КУпАП та тягне за собою накладення штрафу на громадян від тридцяти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від п'ятдесяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Читайте також: на виборчих дільницях Рівне нщини взяли під охорону бюлетені (ФОТО)

Працівники ситуаційного центру поліції області здійснюють цілодобовий моніторинг інформації щодо порушень виборчого законодавства, зокрема і строків проведення виборчої агітації.

Нагадаємо, що поліцейські області переведені на посилений варіант несення служби із 25 березня. На Рівне нщині до забезпечення публічної безпеки та порядку на виборчих дільницях задіяні 1211 працівників поліції. Крім того, додатково понад 500 правоохоронців патрулюватимуть населені пункти області у день виборів Президента України.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber