Часто на роботі між колегами може виникати легкий флірт, проте не варто щоб він переростав у службовий роман. Чому саме?

 На роботі не варто заводити службовий роман, тому що такі відносини часто призводять до проблем в колективі і навіть є ймовірність, що вам доведеться звільнитися, якщо щось піде не так.

Чому так відбувається? Те, що люди заводять романи в стінах своєї фірми - це цілком нормально, адже саме там вони проводять більшу частину свого життя. Проблема в тому, що будь-який роман розвивається за певним сценарієм, який може включати в себе і взаємні докори, і розчарування, і з'ясування відносин, і охолодження, відторгнення, і навіть аж до ненависті. Коли все це відбувається в звичайному житті, не на роботі, то партнери можуть просто розбігтися, просто не бачити один одного і припинити спілкування.

Як перевірити чи підходите ви один одному: сумісність закоханих

Але що робити, якщо вони - співробітники? І їм необхідно спілкуватися? А якщо вона - головний маркетолог, а він - менеджер відділу продажів? Або ще гірше, якщо екс-закохані - начальник і підлеглий?

Ще одна складність полягає в тому, що хтось із партнерів може почати вимагати особливого ставлення до себе, нехтувати посадовими обов'язками, не виконувати умов контракту - "адже ти мене любиш, значить пробачиш!".

Також небезпечні відносини між співробітниками організацій, які співпрацюють між собою. У такому випадку, якщо ваша любов пройде, є ризик зіпсувати робочі відносини між цілими організаціями.

Тому, перш ніж заводити службовий роман, задумайтеся про можливі його наслідки. Краще відразу спуститися з небес і не будувати плани на шефа або співробітника, адже це може призвести до незворотних наслідків і може навіть коштувати вам кар'єри.

Небезпечні татуювання та їх значення: 8 малюнків яких краще уникати