Велике поле, розміром у 28 гектарів, обабіч Рівного, може перетворитися у новий житловий мікрорайон. Збудувати його хочуть на вулиці Макарова, за великими торговими центрами. Родзинкою стануть будинки, не вище 3-х поверхів. Тож як він виглядатиме і чи потрібен він місту, дивіться далі у сюжеті.

Рівне розширюється. У нашому місті планують збудувати новий мікрорайон. Він буде розташований по вулиці Макарова, за великими торговими центрами. На цій поки-що незабудованій території. Розмір її сягає 28 гектар.

За словами архітектора, згідно з концепцією забудови у цьому мікрорайоні не буде багатоповерхівок. Відповідно до плану, усі будинки мають бути не вище 3-х поверхів. Також, передбачено побудову дитячого садочка і декількох локальних магазинів чи кафе. Однак, не усі рівняни підтримують проект цієї забудови.

Профільний заступник міського голови розповідає, розробили детальний план забудови. Відповідно до нього, усю землю поділили на 364 паї, які будуть продаватися під забудову.

Додає, аби розпочати будівництво потрібно, аби цей проект підтримали на сесії Рівне нської міської ради. Однак, вже зараз, не усі депутати підтримують таку ініціативу.

Інші ж вважають, якщо є попит. То можна почати будівельні роботи.

Додамо, на будівництво нового житлового комплексу не виділятимуть кошти з міського бюджету. Усе буде облаштовано за рахунок інвестора, тобто власника земельної ділянки.

Дивіться також:

Куди подіти рівнянам ялинки після свят? (ВІДЕО)