15, 20 і навіть 40 хвилин. Саме стільки інколи доводиться рівнянам чекати на свій транспорт аби доїхати у потрібному напрямку. Люди скаржаться, є маршрутні таксі, які взагалі не дотримуються графіку руху вказаного на інформаційному табло. До слова, вони востаннє оновлювалися з 2017 року.

Ось по цих інформаційних табличках мешканці Рівного орієнтуються, коли очікувати на прибуття небхідного транспортного засобу. Однак, частина маршруток не дотримується зазначеному інтервалу.

Вони довше як ми чекаємо, особливо зранку. - А вдень? - Вдень трохи частіше, але зранку проблеми коли багато людей їздить

Самі ж водії кажуть, що інтервал руху мають свій. А інформація, яка вказана та інформаційних табличках, застаріла.

У мене є графік, я їду по ньому. Тут 10 хвилин

Однак час у водіїв одного і того ж маршруту чомусь різний.

Дивіться також: у Рівному архівісти розпочали серію майстер-класів, щоб навчити рівнян користуватись архівами (ВІДЕО)

Та найбільше в районі автовокзалу скаржаться на 42 маршрут.

Сорок друга ходить через хвилин 20-30, вранці якщо йде о 08:10 то потім аж в 08:45

Водії цього маршруту стверджують, що намагаються їздити згідно відповідного графіку. Однак, зізнаються не завжди вдається приїхати вчасно.

Інтервал у мене має бути 12 хвилин. Зранку 9 хвилин. Люди кажуть, що їздять через 40 хвилин. Ну правильно, якщо ремонтують дорогу на Басовому Куті то за скільки я маю приїхати? Стараємося дотримуватися графіку руху

В управлінні транспорту підтверджують, що інформаційні табло на яких вказаний маршрут та інтервал застарілий, адже змінювалися вони ще у 2017 році.

Погоджуюсь з тим що на сьогоднішній день зазначені інтервали руху не відповідають дійсності на половині маршруток щонайменше. Що стосується інформаційних таблиць то ми мали оновити їх ще у минулому році, але в цьому році розпочинається реорганізація всієї маршуртної мережі маршрутних таксі це мається на увазі і маршруток і тролейбусних ліній

Тому поки що такі інформаційні таблиці змінювати не будуть. Корективи внесуть в електронні табло, які є на "розумних зупинках". А рівнянам радять спостерігати за своїм маршрутом через програму "Дозор".

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber