Чотири в одному. Саме так можна сказати про святкування, яке відбулося 14 жовтня на ЖК "На Щасливому". Адже, крім того, що цього дня відзначали свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисників і захисниць України, 14 жовтня це ще й день народження ЖК "На Щасливому" і відкриття торгово-розважального центру "HAPPY.MALL".

Організували дійство ЖК "На Щасливому", громадська організація "Рівне Разом", благодійний батальйон "ДАР" та студія сучасного танцю і вокалу «Dance Way». Основною метою заходу - був збір коштів на допомогу ЗСУ. Для цього у торгово-розважальному центрі облаштували благодійну ярмарку.

На ярмарці свої роботи представляли волонтери з Рівного та області. На ній можна було придбати солодощі, іграшки ручної роботи, прикраси, свічки, шкарпетки, патріотичні футболки, картини. Крім того, на вході у ТРЦ була розміщена благодійна лотерея. Щоб взяти у ній участь потрібно було придбати за 100 грн квиточок, на ньому написати своє ім'я та номер телефону. Щогодини ведучий діставав із барабана один із квитків, які там знаходились і оголошував ім'я щасливчика, який виграв приз. Це міг бути повербанк, футбольний м'яч Народного клубу "Верес", стільчик або ж асортимент продуктового магазину, який долучився до благодійного заходу, - розповіла організаторка свята Катерина Марчук.

Задонатити на ЗСУ можна було і просто кинувши гроші в банки, які були розміщені по усій території ТРЦ.
А в холі закладу організатори облаштували фотовиставку бійця полку "Азов" Дмитра Козацького "Азовсталь. Світло переможе". Яка показує нам усім як нелегко дається перемога над ворогом та наочно демонструє, що переживають та відчувають військові у важкі хвилини.

Щоб у ТРЦ було весело не лише дорослим, але й дітям тут облаштували дитячий розважальний центр "HAPPY. PARK". До слова, JYSK, який знаходиться на території "HAPPY.MALL" - найбільший у Рівненській області.

Упродовж дня на відкритті ТРЦ гостей свята розважали танцювальні колективи Міського Будинку Культури, Рівненського Міського Палацу Культури "Текстильник", студія сучасного танцю і вокалу «Dance Way» та співак LAUD. Останній до слова, дізнавшись, що кошти вторговані зі свята підуть на ЗСУ не зміг відмовити у запрошенні та долучився до благодійної справи. Адже і сам їздить із концертами по Україні аби допомогти військовим здобути перемогу над рашистами.

Оскільки свято тривало цілий день організатори подбали, щоб голодний із заходу ніхто не пішов. На фуд-корті, який був розміщений просто біля сцени можна було посмакувати варениками, дерунами, картоплею, шашликами, випити гарячого чаю або ж кави. До слова, усі кошти вторговані із фуд-корту також організатори перерахували на ЗСУ.

Збирали ж на заході кошти на бронемашину для наших військових. Одна така машина уже відправилась до наших захисників. Її своїми підписами розмалювали діти. Адже під час усієї святкової програми машина стояла біля сцени і кожен охочий міг на ній розписатися.

Спільними зусиллями на святі вдалося зібрати один мільйон гривень. 100% зібраних коштів на ярмарці організатори перерахували на ЗСУ.

Додамо, що захід відвідав також і Предстоятель Православної Церкви України Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній. Він разом із жертводавцями та мешканцями мікрорайону "На Щасливому" заклали наріжний камінь майбутнього храму на честь Юрія Переможця. Крім того, Епіфаній також і освятив машину, яка уже прямує до бійців.

Читайте також: На святі пива у Рівному збирали гроші на авто