Біля Рівного блискавка влучила у жінку. Вона вижила і сама викликала швидку. Зараз 38-річна потерпіла у лікарні. Її стан стабільний. Лікарі кажуть, народилась у сорочці.

Подія сталась у селі Городок, біля Рівного. Жінка йшла додому з поля. Несла сапу та парасольку. На пів дорозі додому її застала гроза. Жінка не встигла отямитись, як вмить опинилася на землі. Коли зрозуміла, що у неї влучила блискавка - зателефонувала у швидку.

То ж наразі вона знаходиться під постійним наглядом лікарів. Адже її самопочуття будь якої миті може погіршитися.

Крім того, опіки потребують довготривалого і нелегкого лікування. Саме через це жінці у стінах лікарні доведеться пробути ще досить тривалий час. А рятувальники вкотре нагадують жителям області як вберегти своє життя, коли раптом почалася гроза.

До слова, паркуватися під деревами або високими конструкціями також не рекомендується. Як і рухатись на автомобілі під час грози. У лісі ж від негоди можна сховатися на ділянці з низькорослими деревами. І триматися подалі від поодиноких дерев та дерев раніше уражених грозою. Не можна і купатися у водоймах під час грози.

Рятувальники радять не ігнорувати правила поведінки під час грози і найперше не користуватися мобільними телефонами в негоду та не мати при собі металевих предметів.

Читайте також: На Рівненщині оголосили штормове попередження