Музикант заінтригував прихильників уривком нової відеороботи.

Актор Рівне нського драмтеатру та музикант Давид Стеблюк на своїй сторінці у Facebook опублікував уривок нової відеороботи. На ньому Давид бігає у лісі в пошуках когось. Саме так побачили пісню "Ти зі мною".

- Взагалі я пишу музику відносно давно, 8 років я вже щось пробую, - розповів Rivne1.tv Давид Стеблюк. - В 13 років була перша спроба створити свій гурт, але до того ще були починання в руслі хіп-хопу. Я не розділяю себе на жанри музики, хоч маю вже не перший проект, де експериментую. На відео звучить мій трек "Ти зі мною", який я випущу під свої справжнім іменем. Пісня була створена минулої осені в кінці жовтня, але в акустичній версії. Я довго думав, як її зробити цікаво і вирішив покласти на біт! Тому що такий стиль музики, як реп, мені імпонує дуже давно!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак з Рівне нщини зняв новий кліп [ВІДЕО]

За словами Давида, кліп знімали власними силами:

- У нас створилась мала команда з трьох чоловік. Під час зйомок люди підключались для допомоги, - ділиться тонкощами процесу виконавець.

Як розвиватимуться події у кліпі далі, стане зрозуміло вже після його виходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник "Голосу країни" гратиме у театрі Рівного [ВІДЕО]

Та на одному відео Давид зупинятися не планує: хоче записати невеликий акустичний альбом, в який увійде 5 композицій.

Нагадаємо, Давид Стеблюк народився на Березнівщині. Був учасником 8 сезону проекту "Голос країни", де обрав команду Сергія Бабкіна.

А наприкінці вересня поповнив трупу Рівне нського обласного драмтеатру.