Кілька років спроб і - перемога. Формат проекту рівненського режисера Віктора Булиги переміг у IV конкурсу ідей розважальних форматів SMALL WORLD. BIG IDEAS.

У рамках міжнародного медіафоруму KYIV MEDIA WEEK 2018, що проходив у столиці України, відбувся фінал IV конкурсу ідей розважальних форматів SMALL WORLD. BIG IDEAS.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівне може отримати проморолик від Любомира Левицького [ВІДЕО]

За перемогу в конкурсі на фінальній стадії змагалися п'ять претендентів - четверо українців та один іспанець, які презентували власні проекти перед міжнародним журі. Серед них - кінопродюсенр та режиснр Віктор Булига з Рівного. Він презентував свій проект "Брат за брата, сестра за сестру" (Brother for Brother, Sister for Sister).



pic

Ідею проекту підказало саме життя, каже Віктор. Адже його та брата-близнюка Олександра досі плутають.

Тож і героями проекту повинні стати пари однояйцевих близнюків. Один з них буде виконувати різні завдання за свого брата-близнюка (або сестри-близнючки). Головне його завдання – не викрити себе перед оточенням брата чи сестри. Якщо за весь день оточення так і не зможе «розкрити підміну», близнюки виграють приз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіно по-рівненськи: як розвивається кінематографія у місті? [ВІДЕО]

Такий задум зацікавив журі, тож перемогу присудили саме рівнянину.

Окрім цінних призів Віктор Булига отримав нагоду відвідати цьогорічний Канський кінофестиваль, а його проект тепер зможе вийти на міжнародну арену в каталозі одного з найбільш креативних формат-дистриб'юторів Small World IFT. Якщо, звісно, ним зацікавляться іноземні телекомпанії.

pic

pic

До слова, цього року на конкурс було подано близько 40 робіт від учасників з різних країн. Максимально відкритий формат конкурсу дозволяє презентувати ідею в будь-якому форматі – від письмової задумки до готового продукту, що вже транслюється в ефірі, йдеться на офіційному сайті KYIV MEDIA WEEK 2018. При цьому позмагатися за перемогу може абсолютно будь-яка людина, адже неважливо, де вона працює (в конкурсі беруть участь і студенти, і пенсіонери), важливо, щоб її ідея була свіжою і цікавою. І ставки при цьому немалі, адже три формати (два з України та один з Ізраїлю), які перемогли у минулих конкурсах, стали відомі вже всьому світові і зацікавили багатьох зарубіжних мовників. Цьогоріч до форматів-переможців приєднався проект Віктора Булиги «Брат за брата, сестра за сестру».