Перерва – не час для гри на мобільних телефонах, переконані у Млинівській школі №3. Тому започаткували свій проект "Цікаві перерви".

Використати час з користю та задоволенням школярам допомагає нова інтерактивна підлога, настільні столи для гри в тенісу та аерохокей.

«Ціле літо батьки та вчителі приходили до школи, аби 1 вересня учні пішли у новий заклад. Спільними зусиллями покращували благоустрій території та освітній простір. Кошти на активність для дітей шукали цілою громадою. Гроші виділила держава, додали меценати та місцеві жителі», - розповідає голова Млинівської селищної ради Дмитро Левицький.

Можливість цікаво проводити свій вільний час на перервах мають школярі й інших навчальних закладів. У школах області перефарбовують стіникоридоріву мотиваційні та пізнавальні малюнки, облаштовують спортивно-ігрові зони та залучають дітей активно проводити час.

Нагадаємо, зміну ставлення дітей до школи та усього світогляду навчального процесу передбачає проект «Новий Освітній Простір». Принципи НОП: мотивуючий простір та креативний дизайн, сучасне обладнання, енергоефективність будівель та умови безбар’єрного доступу.