Хоч і кажуть, що «дарованому коневі в зуби не дивляться», але хочеться, щоб подарунки на весілля молодятам догодили з усіх боків. Розглянемо, що подарувати молодятам на весілля, класифікувавши подарунки за характеристиками.

Корисні весільні подарунки

Нехай подарунок буде не зовсім презентабельним або симпатичним зовні, але він точно послужить хорошу службу молодій парі. Багато молодят заздалегідь складають на спеціальних сайтах список можливих подарунків, які вони хотіли б отримати. Якщо ви вибрали щось, потрібно видалити це зі списку інкогніто. Так молодята не знатимуть, хто саме піднесе їм цей презент, але будуть впевнені, що іншого такого точно не буде. Серед корисних подарунків може зустрітися все, що завгодно, починаючи від чохлів для загального автомобіля, закінчуючи красивими шторами в спальню.

Символічні весільні подарунки

Це досить поширений вид подарунка на весілля молодятам. Він показує молодятам, що гість заздалегідь продумав і підготував подарунок спеціально для них.

Це можуть бути:

Іменні прикраси;

Красива вишивка нитками або бісером, виконана на замовлення або своїми руками;

Великий портрет молодих в рамці. Подарунки з фотодруком;

Колажі з фотографіями молодих;

Універсальні весільні подарунки

Якщо ви зовсім не знаєте що подарувати, а гроші, на вашу думку, це не подарунок, тоді можна вибрати в якості подарунка на весілля молодятам щось таке, що рано чи пізно їм знадобиться.

Це, наприклад:

Постільна білизна;

Подарунковий сертифікат (тільки не в магазин конкретно жіночого або чоловічого одягу);

Сертифікат на спільне відвідування салону краси;

Путівку на відпочинок (бажано з відкритою датою, щоб подружжя не підбудовувалися під квитки);

Гроші, оформлені в будь-якому вигляді.

Джерело