Основне завдання молодят на весільному торжестві — приймати поздоровлення і не забувати цілуватися під час вигуків «Гірко!» Завдання гостей — допомогти зробити свято незабутнім, чарівним і романтичним. Причому весільний подарунок грає не останню роль в настрої молодят.

Оригінальність весільного подарунка полягає в його догоді молодим. Можна купити супер незвичайний і дорогий подарунок, але якщо це не потрібно майбутній сім’ї, навряд чи він буде доречним.

Скажімо, навіщо людям, у яких немає дачі, літні вуличні гойдалки? Де вони будуть зберігатися до тих пір, поки родина не вирішить купити ділянку? Наступна порада для старшого покоління. Батьки і рідні, згадуючи власні дні одруження, намагаються подарувати на весілля, що було популярно в їх час. Ось і мучиться молода сім’я потім з трьома сервізами, двома пилососами і не знає в яку кімнату повісити килим.

Актуальність подарунка дуже важлива, причому актуальним він повинен бути, перш за все, для нареченого і нареченої. Подарунок молодятам повинен призначатися їм обом. Деякі гості примудряються подарувати на весілля жіноче намисто або набір для гри в покер. Причому, як правило, перший випадок — це презент від далеких родичів нареченої, які майже не знають нареченого, а другий — подаруночок від друзів нареченого, які з якихось причин недолюблюють наречену.

Такі подарунки можуть не просто не сподобатися молодим, але і зовсім зіпсувати свято. Якщо ви вирішили купити щось з посуду або побутової техніки, краще заздалегідь розвідати, чого потребує майбутня сім’я.

Можна проконсультуватися з батьками, найближчими друзями або з самими молодими. Але все одно це може виявитися ризиковано, тому що немає гарантії, що хтось з іншого боку не подарує те ж саме. В даному випадку краще всього купити подарунковий сертифікат і вручити його молодим...

Джерело