Мабуть, не варто зайвий раз акцентувати увагу на тому, наскільки важливим для молодят є день їхнього весілля. в це свято були вкладені не тільки великі кошти, а й багато часу, сил та сподівань на подальше сімейне щастя. Тому й не дивно, що закохані мріють про доброзичливу та радісну атмосферу та відсутність різноманітних неприємних ситуацій. От чому так важливо уважно складати список гостей, аби не включити туди людей, які можуть зіпсувати вашу особливу урочистість. На допомогу майбутньому подружжю ми підготували список п’яти чотирьох гостей, яких краще уникати на будь-якому святі, особливо коли мова йде про весілля.

Тип №1: гості, які не мають міри в спиртному

Скоріш за все, ви як мінімум один раз стикались з таким типом запрошених на великих святах на кшталт весілля. Спочатку інші присутні дивуються, як вони можуть так багато пити і не п’яніти, але потім розуміють, що алкоголь починає впливати на них з часом і має накопичувальний ефект. Подальший сценарій всього свята буде залежати від того, як буде поводитись «герой». Так, в однієї групи людей алкоголь пробуджує приховані таланти: співи і танці – це лише частина того, на що здатні такі люди. В окремих випадках іншим гостям може пощастити стати свідками ряду акробатичних етюдів. Набагато гірший варіант сценарію може розвинутись з іншим типом любителів високих градусів. Такі люди у стані сп’яніння стають агресивними і бачать загрозу для себе навіть там, де її насправді немає. Аби уникнути травм та бійок на власному весіллі, постарайтесь тримати таких гостей якомога далі від бару, попередьте офіціантів, аби не наливали їм багато, а також посадіть поруч відповідальну людину, яке зможе наглядати на кількістю випитого.

Тип №2: любителі непристойних жартів

Деякі анекдоти і жарти краще приберегти для виключно чоловічої компанії та посиденьок за пивом. Проте існує тип гостей, які впевнені у своїй дотепності, тож від них можна очікувати жартів на межі фолу. Непристойні анекдоти, розповіді про колишніх половинок кожного з молодят, приставання до подружок нареченої, які знаходяться на святі без пари. Якщо ви змушені запросити на свою урочистість людину, яка, скоріш за все, спробує розважити товариство недоречними жартами та репліками, попередьте про нього ведучого. Крім того, варто заздалегідь поговорити з таким запрошеним і попросити його поводити себе на вашому особливому святі стриманіше.

Тип №3: вічні критики

В оточенні кожного з нас є люди, які не просто критикують все, що бачать, а й намагаються принизити ваші заслуги, знівелювати досягнення. і якщо спілкування з ними, наприклад, на робочому місці, уникнути не вдасться, то відмежувати себе від великих критиків у день весілля необхідно. Ви ж не хочете у свій найважливіших день слухати про те, що на весіллі їхньої сусідки ресторан був більшим, сукня на Катерині сиділа краще, а наречений Ірини взяв всі витрати на організацію свята на себе.

Тип №4: пліткарі

Чи знали ви, що виходите заміж тільки через те, що очікуєте на малюка? А от вони знають! Інакше чому ви обрали для цього дня сукню з дещо завищеною талією і до того ж п’єте мало шампанського? Такі пояснення, як те, що таке вбрання пасує до грецького стилю вашого весілля, а а алкоголь ви ніколи не любили, їх не влаштують. Куди цікавіше пояснити ваше свято незапланованою вагітністю, аніж справжнім коханням. Не варто псувати собі цей день вигадками та фантазіями сторонніх людей.

Джерело